CAS YEMEK HİZMETLERİ

Sayfalar

  • Ana Sayfa
  • Hakkımızda
  • Hizmetlerimiz
  • Menüler
  • Fiyat Listesi
  • Referanslar
  • Bize Ulaşın

Fiyat Listesi

Yapım Aşamasındadır
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş
Ana Sayfa
Kaydol: Kayıtlar (Atom)






İzleyiciler

Web Sitemiz Nasıl Olmuş?

Blog Arşivi

  • ▼  2011 (4)
    • ▼  Mart (4)
      • Cas Yemek Hizmetleri
      • Yerinde ve Taşımalı Yemek Üretimi
      • Yemek Organizasyonları
      • Cas Yemek

Ziyaretçi Sayısı

Pratik Bilgiler

SOSİSLERİNİZ İÇİN...
Sosislerin patlamasını önlemek için; fırın yada ızgaraya koymadan önce soğuk süte batırmanız yeterli olacaktır.
PATATES KIZARTMASI İÇİN...
Patatesleri kizartmadan önce süt dolu bir kabin içinde biraz bekletin, kuruladiktan sonra tavaya atin. Böylece daha az ya çekeceklerdir...
SEBZELER İÇİN...
Sebzeleri tuzlu suda yıkamayı alışkanlık haline getirin. Tuzlu su sebzeleri daha etkili ve çabuk temizler.
PİRİNÇ PİLAVI İÇİN...
Pilavınızı tekrar ısıtırken bir kabın içine su koyup bu kabın üzerine pilav tenceresi koyularak ısıtılırsa pilav taneli kalır ve tazeliğini muhafaza eder.
yemek tarifleri site ekle site ekle
Eşref YILDIZ. Tema resimleri hatman12 tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.