Menüler, bireylerin günlük kalori ihtiytaçlarına göre ayarlanmaktadır. Çalışma şartlarının ağır olduğu, fazla enerji kaybının yaşandığı meslek grubundaki çalışanlara diyetisyenlerimiz tarafından uygun kalori hesabı yapılarak menüler hazırlanmaktadır.
Cas Yemek Hizmetleri 2011 Nisan Ayı Yemek Menüsü
01.04.2011 CUMA | 02.04.2011 CUMARTESİ | 03.04.2011 PAZAR |
SÜZME MERCİMEK ÇORBA | DÜĞÜN ÇORBA | |
KIYMALI ISPANAK/YOĞURT | TAVUK SOTE | TATİL |
SU BÖREĞİ | PATLICANLI BULGUR PİLAVI | |
PROFİTEROL | ÇOBAN SALATA | |
04.04.2011 PAZARTESİ | 05.04.2011 SALI | 06.04.2011 ÇARŞAMBA |
BROKOLİ ÇORBA | HAVUÇ ÇORBA | TEL ŞEHRİYE ÇORBA |
TAVUK DÖNER | PATATES OTURTMA | KAŞARLI FIRIN TAVUK |
SADE PİLAV | SPAGETTİ MAKARNA | ERİŞTE |
COLA/FANTA | KAZANDİBİ | MEVSİM SALATA |
07.04.2011 PERŞEMBE | 08.04.2011 CUMA | 09.04.2011 CUMARTESİ |
EZOGELİN ÇORBA | DOMATES ÇORBA | MERCİMEK ÇORBA |
ETLİ NOHUT | KARIŞIK IZGARA | PATLICAN MUSAKKA |
SADE PİLAV | KUSKUS MAKARNA | PİRİNÇ PİLAVI |
KARIŞIK TURŞU | EKMEK KADAYIFI | BARDAK YOĞURT |
10.04.2011 PAZAR | 11.04.2011 PAZARTESİ | 12.04.2011 SALI |
ANTEP ÇORBA | YAYLA ÇORBA | |
TATİL | TAVUK ŞİNİTSEL | ETLİ BEZELYE |
PEYNİRLİ MAKARNA | PİRİNÇ PİLAVI | |
AYRAN | ŞEKERPARE | |
13.04.2011 ÇARŞAMBA | 14.04.2011 PERŞEMBE | 15.04.2011 CUMA |
TAVUKSUYU ÇORBA | EZOGELİN ÇORBA | SEBZE ÇORBASI |
İSLİM KÖFTE | ETLİ LAHANA SARMA | TAVUK ŞİŞ IZGARA |
İÇ PİLAV | KIYMALI TEPSİ BÖREĞİ | BULGUR PİLAVI |
MEYVE | TAVUK GÖĞSÜ | ÇOBAN SALATA |
16.04.2011 CUMARTESİ | 17.04.2011 PAZAR | 18.04.2011 PAZARTESİ |
MERCİMEK ÇORBA | SÜZME MERCİMEK ÇORBA | |
YUMURTALI ISPANAK | TATİL | PİLİÇ PRENSES |
PEYNİRLİ MAKARNA | PATATESLİ BÖREK | |
YOĞURT | MEYVE | |
19.04.2011 SALI | 20.04.2011 ÇARŞAMBA | 21.04.2011 PERŞEMBE |
YAYLA ÇORBA | TERBİYELİ KÖY ÇORBA | EZOGELİN ÇORBA |
ETLİ BİBER DOLMA/YOĞURT | SAHAN KÖFTE | KARIŞIK KIZARTMA/YOĞURT |
PEYNİRLİ ERİŞTE | PİRİNÇ PİLAVI | SOSLU MAKARNA |
CEVİZLİ KADAYIF | MEVSİM SALATA | OSMANLI TULUMBA |
22.04.2011 CUMA | 23.04.2011 CUMARTESİ | 24.04.2011 PAZAR |
TEL ŞEHRİYE ÇORBA | DOMATES ÇORBA | |
TAVUK DÖNER | FIRIN TÜRLÜ | TATİL |
PİRİNÇ PİLAVI | PEYNİRLİ SU BÖREĞİ | |
COLA FANTA | MEYVE | |
25.04.2011 PAZARTESİ | 26.04.2011 SALI | 27.04.2011ÇARŞAMBA |
EZOGELİN ÇORBA | BROKOLİ ÇORBA | GENDİME ÇORBA |
PATLICAN KEBAP | GEMİCİ KURU FASULYE | TAVUKLU KAĞIT KEBABI |
PİRİNÇ PİLAVI | BULGUR PİLAVI | MELEK PİLAVI |
MEYVE | CACIK | MEVSİM SALATA |
28.04.2011 PERŞEMBE | 29.04.2011 CUMA | 30.04.2011 CUMARTESİ |
SÜZME MERCİMEK ÇORBA | HAVUÇ ÇORBA | MANTAR ÇORBA |
KARNIYARIK | ARNAVUT CİĞERİ | ETLİ BEZELYE |
PATATESLİ TEPSİ BÖREĞİ | SOSLU MAKARNA | TAVUKLU PİRİNÇ PİLAVI |
YOĞURT | MEYVE | BAKLAVA |
Aslı KANDEMİR Adem ASLAN
Üretim Müdürü Operasyon Direktörü